Інгулець з труднощами у більшості здолав Прикарпаття

fc_IngyletsУ матчі 24-го туру Першої ліги Інгулець вдома зустрічався з івано-франківським Прикарпаттям.

З перших хвилин господарі вийшли з одним нападником Мішуренком. Найкращий бомбардир Першої ліги Сітчінава залишився на лаві запасних. Також варто відзначити, що у старті вийшов Фатєєв.

Зі старту зустрічі господарі почали грати першим номером. Але от моментів на старті стовідсоткових не створили – гості грамотно вибудували оборонні редути.

А на 36-ій хвилині матчу небезпечно пробивав Воробчак – самовіддано зіграв захисник Кучеренко. А через хвилину небезпечно пробивав Борисевич – відбувся стик з Кучеренком і арбітр призначив ще один кутовий. Наприкінці тайму Бартуловіч зі штрафного побив поруч з дальньою дев’яткою воріт.

На старті другого тайму матчу після помилки захисника гостей Пастуха господарі мали шанс відкрити рахунок – Сітчінава, який у перерві матчу вийшов на заміну, пробивав, але йому завадив захисник. Через дві хвилини після подачі з кутового Сітчінава мав ще один шанс – головою пробив поруч зі стійкою воріт. Гості відповіли своєю атакою – після передачі Кузьміна Дитко пробив повз ворота.

А на 53-ій хвилині матчу за симуляцію отримав друге попередження Семотюк і гості залишилися у меншості. Отримав друге попередження і наставник Прикарпаття Ковалюк і залишив технічну зону.

Граючи у більшості господарі великими силами пішли вперед, намагаючись відкрити рахунок. На 73-ій хвилині після подачі з кутової позначки Кучеренко на дальній стійці пробивав у нижній ближній кут воріт – голкіпера суперника зіграв надійно. Через чоитри хвилини з гострого кута пробивав Бартуловіч – удар його парирував голкіпер.

На 86-ій хвилині матчу голкіпер гостей Вульчин потягнув удар Кучеренка з 20 метрів. Через хвилину знову Вульчин продемонстрував неймовірну реакцію, парирувавши ногою удар Козака у ближній нижній кут воріт. Далі голкіпер ще врятував після ударів Мішуренка та Лупашка. У компенсовані хвилини матчу у ворота гостей було призначено пенальті, яке реалізував Загальський.

Інгулець – Прикарпаття 1:0 (0:0) (Загальський, 90+3 (пен))
Інгулець: Шуст, Синьогуб, Семенко, Кучеренко, Фатєєв (Балан, 67), Бартуловіч (Загальський, 78), Лупашко, Запорожець, Козак, Коваленко (Сітчінава, 46), Мішуренко.

Прикарпаття: Вульчин, Борисевич, Пастух, Бочкур, Лаврук (Бойко, 70), Вацеба (Дербах, 71), Геник, Воробчак, Семотюк, Кузьмин (Павлюк, 80), Барчук (Дитко, 46).

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні