Шаран: нічийний результат з Динамо є закономірним

SharanГоловний тренер Олександрії Володимир Шаран прокоментував нічию з Динамо (2:2) в матчі 30-го туру Favbet Ліги.

Наставник задоволений результатом і тим, що його команда грала в атакуючий футбол.

«Нарешті досягли позитивного результату в матчі з Динамо. Тому що в цьому сезоні ми не могли добитися успіху з ними ні в Кубку України, ні в чемпіонаті. Тому це дуже важливий нічийний результат для нашої команди в психологічному плані.

По матчу – ми сьогодні ризикнули, зіграли в атакуючий футбол, з перших хвилин застосовували високий пресинг, з двома нападниками вийшли. Поміняли схему і почали грати простіше, вперед. Хотіли агресивніше грати в атаці, створювати моменти. Це працювало до того моменту, поки сита трохи вибув через травму ».

Потім вийшов молодий Устименко, який зіграв, в принципі, як ми і хотіли. Коли програвали – вже потрібно було освіжати наші атакуючі дії і добре, що сновигають вийшов і заробив пенальті. Решта також добре увійшли в гру.

Нічийний результат – закономірний. Динамо створювало не так багато моментів, щоб повністю переграти нас. І голи у них були такі необов’язкові, чомусь в наші ворота залітають подібні, особливо після карантину. Рухаємося вперед і готуємося до Чернігова.

Ковалець тільки після травми, а Лучкевич зіграв нормально. У нас залишався тільки один слот, тому використовували подвійну заміну. До цього я не поспішав, бо треба було правильно зіграти в захисті і шукати гру на контратаках. За рахунку 1: 2 почали ризикувати і грати в атаку. Все спрацювало нормально, ми хотіли перемогти. Ми не відбивалися, такого не було», – сказав Шаран на післяматчевій прес-конференції.

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні