Велосипедисти зі Знам’янського району здобули вісім нагород на змаганнях у Миколаєві (+відео)

2019-10-25-23-5 липня у місті Миколаїв відбулася Відкрита Першість міста у багатоденній гонці на шосе серед юнаків та дівчат.

Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренери – Вадим Кива та Віра Борисюк). Вони загалом здобули 8 нагород – 3 золотих. 3 срібні і 2 бронзові.

У перший день змагань проводилася індивідуальна гонка на час. Роман Скорбич у змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші здобув золоту нагороду. У змаганнях серед юнаків 2006-2007 р.н. Роман Винник був другим. Валентина Гораш у змаганнях серед дівчат 2006-2007 р.н. здобула срібну нагороду.

У другий день змагань проводилася групова гонка на 30 кілометрів. Роман Скорбич у змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші посів друге місце. У третій день була групова гонка на 40 кілометрів. Скорбив у своїй віковій категорії виграв змагання, Винник був третім.

За підсумками трьох етапів були визначено переможця та призерів у загальному заліку. У змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші перше місце посів Роман Скорбич (був нагороджений кубком, медаллю, грамотою і цінним призом). У змаганнях серед юнаків 2006-2007 р.н. Роман Винник став третім (був нагороджений медаллю, грамотою і цінним призом).

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця.


Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

 33 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні