Буряк: з «Олександрією» ми побачимо вже іншу якість гри

buryakЗаслужений тренер України Леонід Буряк поділився очікуваннями від поєдинку «Динамо» з «Олександрією» в рамках 25-го туру УПЛ.

– Думаю, хто б не грав з київським «Динамо», усі мотивовані – одні команди боротимуться за срібні медалі і місце у кваліфікації Ліги чемпіонів, інші – за те, щоб гідно завершити чемпіонат. Приїжджаючи до столиці, усі грають з позамежною мобілізацією.

«Динамо», в принципі, і грає-то непогано. Киянам потрібен час. Але часу зараз немає ні у кого. У цей момент гравців вистачає хвилин на 60-65, але цього недостатньо. Думаю, що у наступному матчі з «Олександрією» ми побачимо вже іншу якість гри, і команда буде більш готова. Ще трохи часу – і «Динамо» прийде до оптимальних кондицій.

– На вашу думку, як може розвиватися хід матчу «Динамо» з «Олександрією»? Команди будуть ризикувати чи великої кількості моментів і голів очікувати не варто?
– Фаворит матчу – «Динамо», все буде будуватися від цього. Киянам нікуди діватися, необхідно атакувати, завдавати ударів, загрожувати воротам суперника. Якщо вони не будуть цього робити, про перемогу не може бути й мови. Думаю, у нинішній ситуації гра буде складною.

Нагадаємо, матч «Динамо» – «Олександрія» відбудеться в неділю, 7 червня, на НСК «Олімпійський». Початок зустрічі о 17:00.

ФК Динамо Київ

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні