Чотири молоді таланти Динамо готуються до матчу з Олександрією

fc-dunamo4Київське “Динамо” продовжує підготовку до наступного туру Favbet Ліги, в рамках якого наша команда прийматиме “Олександрію”.

Починаючи з вівторка, “біло-сині” працюють у режимі одноразових тренувань, щоденно проводячи ранкові заняття на клубній базі у Віті-Литовській. Склад першої команди доповнюють гравці, які вже залучалися до тренувань із основою – захисники Олександр Сирота й Ілля Забарний, а також півзахисник Вадим Мащенко та нападник Даниїл Сухоручко.

Сьогоднішнє тренування, що тривало близько півтори години, динамівці розпочали з короткої розминки та гри в квадратах. Далі футболісти здійснили пробіжку навколо двох полів і перейшли до вправ із м’ячем і бігових завдань у групах по 5-6 чоловік разом із тренером із фізпідготовки Віталієм Кулибою.

У цей час окремо, під керівництвом Михайла Михайлова, займалися четверо воротарів – Денис Бойко, Георгій Бущан, Руслан Нещерет і Владислав Кучерук.

У другій частині тренування, початок якої супроводжував короткочасний дощ, динамівці провели повноцінну двосторонку, відпрацьовуючи ігрові комбінації, тактичні перебудови та вихід із оборони в атаку.

Відзначимо, що в тренувальному процесі та побуті “Динамо” суворо дотримується гігієнічних норм і вимог карантину: окрім маскового режиму та антисептиків на базі, використовуються персональні пляшки з водою, промарковані відповідно до ігрових номерів футболістів.

Найближчий поєдинок киян в 25-му турі Favbet Ліги проти “Олександрії” відбудеться на НСК “Олімпійський” у неділю, 7 червня.

fcdynamo.kiev.ua

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні