Стало відомо хто розсудить «Динамо» та «Олександрію»

fc_olexandНа матчі 25 туру УПЛ між «Динамо» і «Олександрією» буде працювати бригада арбітрів на чолі з Віталієм Романовим з Дніпра.

В поточному сезоні 40-річний арбітр відсудив матч за Суперкубок України-2019 (перемога «Динамо» над «Шахтарем» – 2:1), де показав 3 жовтих картки. В УПЛ провів 8 матчів, 4 з яких за участю «Динамо» (3 перемоги киян над «Олімпіком», «Ворсклою» і «Колосом», а також 1 нічия з «Олімпіком»). Всього показав в УПЛ 46 жовтих і 6 червоних картки (1 – Беньяміну Вербич в нічийному матчі з «Олімпіком»).

Романов також судив матч 1/4 Кубка України між «Динамо» і «Олександрією» (1:0), показавши 9 жовтих і 1 червону (Мохаммеду Кадірі) картку.

Асистентами Романова будуть Максим Чертоляс (Херсон), Віктор Нижник (Вінниця). 4-й арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ). Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса).

Також в поєдинку буде використовуватися система VAR. Арбітр VAR – Євген Арановський (Київ), асистент – Володимир Володін (Херсон), спостерігач – Володимир Петров (Харків).

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні