Шаран: я навіть і не знав про двохсотий матч

Sharan22Головний тренер “Олександрії” Володимир Шаран – про  ювілей у матчі із “Зорею”.

– Поєдинок із “Зорею” став для вас ювілейним, 200-м на посту головного тренера “Олександрії”. Щось окрім перемоги вам підопічні ще подарували?
– Та нічого такого не дарували. Якщо чесно, то я навіть і не знав про двохсотий матч. Про це довідався лише під час флеш-інтерв’ю. Втім, кількість моїх матчів не є головним. Найважливіше для мене – це щоб команда перемагала і показувала змістовну гру.

– Не можу не запитати у вас: який матч із зіграних у чемпіонатах країни “Олександрією” став для вас найпам’ятливішим?
– Таких у мене два, причому якщо їх зрівнювати, то виокремити якийсь один неможливо. Вони за значимістю для мене однакові. В них були перемога над “Шахтарем” у Харкові у сезоні-2017/18, коли Полярус забив два м’ячі. Гарна була гра, та й емоції тоді були неймовірні! А ще назвав би домашній виграш у “Динамо” у сезоні-2018/19. До речі, динамівців ми колись перемагали й у грі на кубок. А от що стосується найпамятливіших поєдинків взагалі, то таким став поєдинок Ліги Європи із французьським “Сент-Етьєном”. Якраз у той день у дружини був день народження. По ходу матчу ми програвали 0:2, однак Безбородько та Задирака зрівняли рахунок. Були такі емоції, яких у мене за період роботи в “Олександрії” ще не було.

ua-football.com

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні