Шаран: хочемо потрапити в єврокубковий турнір

Sharan22Головний тренер “Олександрії” Володимир Шаран розповів про завдання команди у нинішньому сезоні.

– Перемога над “Зорею” ще більше посилила інтригу у турнірній таблиці. Підвищені преміальні були передбачені?
– Ми ніколи не знаємо про преміальні до матчу. Знаємо лише про те, що коли перемагаємо, то президент сам вирішує щодо винагороди. Буває, коли після гри він йде у роздягальню, то зі мною радиться. Цього разу він сам прийняв рішення, і я гадаю, що всі залишились задоволеними. Сергій Кузьменко оцінює гру, роботу хлопців і результат – і на підставі цих чинників визначається із преміальними. Йому сподобалась наша гра проти “Зорі” і, звичайно ж, перемога над дуже сильним суперником. Тож можу сказати, що у плані матеріальних винагород він нас ніколи не ображає.

– Схоже, що “Олександрія” налаштована на боротьбу за призове місце досить рішуче…
– Так, звичайно. Хочеться підтвердити, що ми і в цьому році теж спроможні нав’язати боротьбу за бронзові нагороди.

– Кажуть, що апетит приходить під час їжі. Про друге місце не думали?
– Ні. У нас стоїть завдання потрапити у єврокубковий турнір. А за друге місце, якщо чесно, ніхто не думає. Адже ми розуміємо, що “Динамо” є “Динамо”, та й “Зоря” виглядає досить серйозно. “Олександрія” ж є скромною командою, яка, звичайно, хоче здобувати перемоги і виконати єврокубкове завдання. А про Лігу чемпіонів ніхто не думає.

– Наскільки позначивсь вимушений карантин на фінансовому стані клубу і футболістів?
– Позначився, звичайно. У нас була розмова з президентом клубу щодо фінансування у період карантину. До неї хлопці поставилися з розумінням і навіть підтримали нас. За час карантину заробітня плата буде меншою на двадцять відсотків, і на це всі футболісти дали згоду. У мене, як головного тренера, і у хлопців завжди є взаєморозуміння із нашим президентом. А це чимало значить.

ua-football.com

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні