Два гравці ФК «Олександрія» потрапили до символічної збірної туру

KovalezЗа версією сайтів UA-Футбол та Footboom до символічної збірної 24-го туру потрапили одразу два гравці ФК «Олександрія»: Кирило Ковалець та Каспарс Дубра.

Кирило Ковалець. У своїй манері Ковалець відзначився кількома хорошими ударами здалеку, також роздавав передачі і починав багато контратак олекснандрійців. Кирило завжди встигав повертатися в оборону (а роботи біля своїх воріт вистачало), діяв у відборі і відразу мчав уперед. Завдяки такій витримці і самовідданості «Олександрія» змогла вирвати перемогу у «Зорі». (ua-football.com)

Кирило Ковалець. Півзахисник став гравцем матчу. Кирило вніс дуже вагомий внесок в перемогу над «Зорею»: він був кращим за активністю ударів, ключовим передачам. На рахунку Ковальця три удари — і всі три в ствір воріт, а також чотири ключові передачі. Єдине, чого не вистачило півзахиснику – забитого гола. (footboom.com)

dubra1Каспарс Дубра. У захисника олександрійців була серйозна задача — зупинити прудконогих луганчан. І Дубра з цим впорався, ставши одним з кращих гравців матчу. В активі Каспарса 19 єдиноборств, з яких він виграв 79 відсотків. А вгорі латвійський футболіст і зовсім був «королем» – виграно 11 з 12. (footboom.com)

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні