Захисник “Олександрії”: ми налаштовуємо лише на перемогу у матчі із “Зорею”

MiroshnichenkoУ суботу поновлюються чемпіонату в УПЛ. Одним з центральних поєдинків 24-го туру буде гра в Олександрії, де місцева команда зіграє з Зорею. Напередодні цього матчу на питання кореспондента Команди №1 відповів один з лідерів городян Денис Мірошниченко.

– Денис, як настрій напередодні офіційних поєдинків?

– Все нормально. А коли почалися загальнокомандні заняття, настрій ще більше поліпшився. Нарешті футбол повертається на стадіони. Ми всі довго цього чекали. Повним ходом готуємося до зустрічі з Зорею.

– Двох з невеликим тижнів вистачить команді, щоб повернути все те, що було втрачено під час карантинної паузи?

– Взимку ми плавно підходили в офіційних матчів. Зараз ситуація трохи інша, тому важко сказати. Перші матчі покажуть. Можливо, однієї-двох ігор буде достатньо. Втім, всі знаходяться в рівних умовах.

– Поразка від Зорі викреслить Олександрію з числа претендентів другого місця?

– Ми про це не думаємо. І взагалі я не люблю давати якісь прогнози напередодні поєдинку, причому, такого відповідального.

– Хто фаворит пари?

– Знову без коментарів. Гра покаже. Єдине можу сказати, що матч буде цікавим.

– У поєдинку з Зорею крім перемоги будь-який інший результат для Олександрії буде негативним?

– Так. Як, втім, і в будь-який інший грі.

– Кого можеш виділити в складі луганчан?

– Команду. У Зорі видно роботу тренерського штабу. Від будь-якого футболіста луганського колективу можна чекати загрози.

– Головна мета Олександрії – потрапити в трійку?

– Завдання потрібно вирішувати по мірі їх надходження. Перших кілька ігор покажуть, хто з команд в якій формі і на що може розраховувати. Хоча, звичайно, Олександрії хотілося б піднятися в турнірній таблиці якомога вище.

zbirna.com

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні