Андрій Шахов: Перша ліга зробила величезну помилку

shahov-aЗаступник головного редактора журналу “Футбол” Андрій Шахов в своєму Facеbook прокоментував рішення не догравати першу лігу в класичному форматі.

“Перша ліга зробила величезну помилку, відмовившись від відновлення сезону, яка ще відгукнеться нашому футболу. Без практики залишаються футболісти і судді. Ті, хто голосував проти відновлення, мені здається, дали зрозуміти всім, що для них ФК – тягар. Не так вже сильна зараз епідемія в країні, щоб не грати і не так багато глядачів ходить на матчі ПФЛ (Харків виняток), щоб боятися їх відсутності.

Особливо здивувала позиція Миная, якому грати півфінал Кубка України з “Динамо”. Як він тепер збирається готуватися? Або не збирається? Або Минай розраховує, що йому автоматом збережеться третє місце, а УПЛ збільшиться до 14-ти команд. А тепер скажіть: так чи потрібні нашій прем’єр-лізі клуби, які не хочуть грати?

Звернув також увагу на те, що хотіли дограти сезон лідери (крім Миная і яка утрималася Волині) і два клуби, що йдуть в зоні вильоту. Середняків ж це виявилося не потрібно.

Тепер я знаю, кому буду більше симпатизувати в наступному сезоні” – зазначив Шахов.

www.dynamomania.com

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні