Стало відомо, який італійський клуб цікавиться лідером Олександрії

KovalezНещодавно один з агентів повідомив, що одразу два італійських клуби цікавляться півзахисником “Олександрії”. Однак він не уточнював ким саме та які клуби, однак ЗМІ називали ім’я Кирила Ковальця.

Нині ведучий програми ТаТоТаке Михайло Співаковський повідомив, що гру Кирила вивчали “Сампдорія” та “Фіорентина”. Для генуезців цей варіант відпав, а ось флорентійці все ще мають Ковальця на прицілі, оскільки шукають центрального атакуючого півзахисника. Щоправда, для них в пріоритеті бельгієць Раджа Найнгголан, який виступає за “Кальярі”. Втім, журналіст зазначає, що цей інтерес досить умовний, адже Ковалець не має європейського паспорту, тоді як в складі “Фіорентини” чимало гравців не з Євросоюзу.

Раніше директор “Олександрії” Дмитро Китаєв заявив, що в клуб не надходило ніяких пропозицій ні з Серії А, ні з будь-якого іншого чемпіонату щодо Кирила.

Додамо, що Ковалець в поточному сезоні зіграв 21 матч (в УПЛ, Лізі Європи та Кубку України), в яких забив шість голів та віддав три результативні передачі.

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні