Нападник ФК “Олександрія”: В Кіровоград команда їде з бойовим настроєм

ponomar-vЗ автором двох голів в матчі ФК «Олександрія» – «Карпати» (Львів) Віталієм Пономарем поспілкувалася клубна прес-служба.

– Привіт, Віталію! Вітаю з перемогою. Викажи декілька слів про гру.

– Дякую за привітання. Після гри, та й зараз емоції що не є позитивні. Ми одержали переконливу перемогу в непростій грі. Скажімо так, команда кілька турів не могла виграти, а особливо бодай забити. В нас був борг перед нашими вболівальниками. Я вважаю, що вчорашньою грою нам вдалося їх порадувати.

– Проти «Карпат» тобі вдалося оформити «дубль». Кому присвятив голи?

– Головна функція нападника це забивати. А коли ти забиваєш гол, а то й два за гру, то почуваєш себе більш впевненішим. У мене були ще можливості збільшити лік своїм м’ячам, але, на жаль, я їх не використав. Дякую партнерам по команді за чудові паси та моменти. Кожен забитий гол, звісно, присвячую своїй сім’ї – дружині та сину.

– Якою була головна установка Володимира Богдановича перед виходом на поле?

– Перш за все, сказав, щоб команда проявила бійцівський характер, щоб була дисципліна на полі. На даний момент в команді багато травмованих гравців, тому на полі ми «билися» за себе і за тих хлопців.

– Що можеш сказати про гру суперника?

– Ми знали, що «Карпати» досить зіграний колектив, любить грати комбінаційний футбол, через пас. Команда сподобалася тим, що вони самі грали і давали нам грати. Негативним є те, що з їх сторони було дуже багато фолів, інколи, навіть, агресивних.

– Вболівальники, що прийшли на стадіон, та і телеглядачі побачили від вас чотири голи, як наслідок, переконливу перемогу. Як ти вважаєш, ця «вікторія» додасть вам впевненості в подальших іграх чемпіонату?

– Безумовно. Ми могли ще більше забивати, але в тих випадках фортуна була не на нашому боці. Повторюся ще раз, ми грали проти злагодженої команди – представника елітного дивізіону.  А те, що ця перемога додасть нам сил та впевненості, так це стовідсотково.

– Що сказав головний тренер після гри в роздягальні?

– Володимир Богданович подякував нам за перемогу, за самовіддачу і за командну гру. Я так розумію для нього гра саме проти «Карпат» була принциповою. Потім я дізнався, що ця гра була для нього ювілейною – 150-й матч на посту головного тренера «Олександрії» в офіційних зустрічах. Тому він був дуже задоволений цією перемогою.

– Вже в середу перша гра 1/8 фіналу Кубка України проти кіровоградської «Зірки»…

– У нас не так багато часу залишилося до гри. В колективі всі налаштовані по бойовому. Це «дербі», тому потрібно буде викластися не на сто, а на 200%. Ми розуміємо, що буде ще 2-й матч, але сповненні сил та бажанням ще в першій зустрічі здобути позитивний результат. В Кіровоград команда їде з бойовим настроєм. Ніхто не збирається відбувати номер на полі. Ми будемо грати у свій футбол.

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 58 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні