Шаран назвав завдання, яке стоїть перед Олександрією

Sharan22Український футбол потроху готується повернутися після викликаного коронавірусом потрясіння, і вже зараз ведеться багато розмов і закулісних воєн з цього приводу. Догравати чемпіонат у всіх містах або тільки в Києві і Харкові / Львові? 14 клубів у наступному сезоні згідно з регламентом або 12 через економічні побоювання? Саме з цих тем ми почали нашу розмову з головним тренером Олександрії Володимиром Шараном.

– Володимире Богдановичу, яка позиція Олександрії щодо пропозиції дограти нинішній сезон в Києві?

– Ми сьогодні розмовляли з директором клубу і президентом. Прийшли до висновку, що це було б неправильно, в такому випадку порушиться спортивний принцип. Команда не повинна весь час перебувати і грати в іншому місті. Ми категорично проти цієї пропозиції. Зрозуміло, що іншим командам це вигідно.

До того ж, в Києві виявлено більше випадків коронавірусу, це теж потрібно враховувати. Готелі, тренування, відновлення – це все як в тумані. Ми не розуміємо, чому сім’ї повинні перебувати в Олександрії, а ми будемо проводити півтора місяця в Києві.

Ми розмовляли з Зорею, вони поділяють цю думку. Якщо таке рішення буде прийнято в четвер, то ми будемо наполягати на нашій позиції.

– Якщо чемпіонат відновиться, яке завдання стоїть перед Олександрією?

– Зайняти місце вище п’ятого.

football.ua

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні