Легкоатлетці зі Знам’янського району дозволили поновити ефективний тренувальний процес

OnisimovaПостановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2020 року № 284 було внесено зміни до пункту 2 постанови від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, згідно з якими спортсменам штатних команд національних збірних команд України з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю дозволено проведення індивідуальних тренувальних занять (біг, ходьба, їзда на велосипеді та інвалідному візку).

Легка атлетика України направила до всіх обласних державних адміністрацій та Київської міської державної адміністрації відповідні списки членів штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики, тобто атлетів, яких стосується ця Постанова. З повним списком можна ознайомитися за ЦИМ посиланням. Також в цих листах ФЛАУ просить відповідні ОДА та КМДА забезпечити виконання згаданої вище Постанови в частині надання можливості і створення належних умов спортсменам штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики для поновлення ефективного тренувального процесу на території цих територіальних одиниць у ході підготовки атлетів до основних національних та міжнародних змагань 2020-2021 рр. Відповідну інформацію також отримали і територіальні федерації легкої атлетики.

До списку спортсменів, які входять до складу збірної України і дозволено тренуватися, належить Катерина Онісімова (у виді – біг на 300 метрів). Катерина нині тренується у м. Дніпро під керівництвом Олександра Охріменка. Першим тренером є вчитель фізичної культури Володимирівської ЗШ (Знам’янський район) Віталій Воровський.

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні