КОЦФЗН «Спорт для всіх» організував фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

4381136529Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запрошує всіх бажаючих 27 квітня 2020 року взяти участь у фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» вдома в умовах карантину та викласти відповідне відео в соціальній мережі Facebook.

Учасниками заходу можуть бути усі бажаючі жителі населених пунктів області, які не мають обмежень за станом здоров’я. Учать у заході передбачає виконання ранкової зарядки однією особою або кількома людьми, представниками родини, що проживають разом.  Це необхідно відобразити у вигляді короткого відео не більше 30 секунд.

Зазначені матеріали необхідно розмістити 27 квітня 2020 року (приймаються тільки один день) на сторінці КОЦФЗН «Спорт для всіх» у соціальній мережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/sportforallkir/) у відповідній події «Фестиваль ранкової зарядки». До 30 квітня 2020 року триває голосування.

Перемогу в Заході здобуває той учасник (сім’я), що виконують ранкову зарядку, відео з якими отримає найбільше вподобань. Якщо кількість таких учасників два та більше, то перевага надається тому, чиє відео отримало найбільше репостів, позитивних коментарів. До 30 квітня 2020 року триває голосування у події «Фестиваль ранкової зарядки» (на сторінці у соціальній мережі Фейсбук КОЦФЗН «Спорт для всіх ).

Переможці та призери будуть нагороджені, дипломами, медалями та заохочувальними подарунками. Перші десять учасників отримають заохочувальні подарунки від Кіровоградського ОЦФЗН “Спорт для всіх”.

Один прикладів посту:

 

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні