Сидорчук: найкраще жартував Гармаш

sudorchukКапітан “Динамо” Сергій Сидорчук на телеграм-каналі “Записки динамівця” розповів про свою капітанську пов’язку, зміну ігрового номера і адаптацію легіонерів в київському клубі.

– Як впливає те, що ти – капітан команди на поле і в повсякденному житті?

– Спочатку було все нормально, до травми. Перші кілька місяців провів на ейфорії. Потім, коли отримав травму, після відновлення було важко. Постійні порівняння, від цього нікуди не дінешся. Потрібно вчитися фільтрувати інформацію. Не всі читати, не всі слухати. Після травми я взагалі коментарі перестав читати, оскільки дуже сприйнятлива людина. Бувало, що злилися на це все. Зараз ставлюся до цього нормально, в плані психології вже легше. Це приходить більше з віком, деяка скам’янілість. Імунітет виробляється, схоже щеплення.

– На початку 2018 року ти поміняв ігровий номер. Розкажи про причини цього рішення.

– Мені завжди подобався п’ятий номер. У мене перша ігрова форма в дитинстві була з “п’ятіркою”. Пам’ятаю, коли в “Динамо” повернувся Сергій Станіславович (Ребров), він також грав під цим номером, з піднятим коміром, і мені це теж подобалося. Потім, коли поїхав Антунес, він звільнився в “Динамо”, і я подумав, чого йому пропадати.

– Як в клубі проходить процес адаптації новачків, особливо легіонерів. Хто зазвичай в цьому допомагає новим гравцям?

– Це індивідуально залежить від кожного. Припустимо, у Франа Соля вона пройшла швидко, у де Пени – також. Вони – хлопці розумні. Фран навіть в університеті заочно вчиться. А з останніх… Мо Кадірі теж відкритий простий хлопець, з ним весело. Зазвичай кожен собі знаходить когось близького по духу і з ним спілкується.

А що стосується, розрядити атмосферу і пожартувати, то тут поза конкуренцією був Денис Гармаш. Йому навіть перекладач не потрібний був. Він може жартувати російською, іноземці його можуть не розуміти, але все будуть сміятися.

dynamo.kiev.ua

 4 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні