Компанія ETG.UA – титульний спонсор ФК «Інгулець»

fc_IngyletsНезалежний провайдер енергії компанія ETG.UA стала титульним спонсором футбольного клубу «Інгулець». 10 березня СЕО ETG.UA Володимир Шведкий та Президент клубу Олександр Поворознюк підписали угоду про співпрацю та висловили сподівання на довге та плідне партнерство.

«Дуже приємно, що спонсори звертають на нас увагу, – коментує подію Президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк. – «Інгулець» стає народним клубом і думаю, що з ETG.UA команда тільки примножить свої здобутки».

««Інгулець» – енергійна команда, що працює на результат, – говорить СЕО ETG.UA Володимир Шведкий. – Ця філософія близька нам. І ми раді підтримати клуб, який буде не просто грати, а й надихати своїм прикладом інших. Хотілося б побажати перемог і щоб кожна гра приносила тільки позитивні емоції».

Перший матч з логотипом нового титульного партнера на футболках «Інгулець» провів 11 березня, у ¼ фіналу розіграшу Кубка України з футболу.

Компанія ETG.UA (https://etg.ua) – лідер енергетичного ринку природного газу в Україні.

Є українським незалежним провайдером енергії з 2009 року. Компанія спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу. На поточний момент ETG.UA налічує понад 3200 клієнтів бізнес сектора по всій Україні, для яких діють центри обслуговування споживачів в 18-ти регіонах країни.

etg_inhulec

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні