Вербич: ми грали краще за «Олександрію» і здобули заслужену перемогу

verbichВінгер «біло-синіх» Беньямін Вербич поділився емоціями від поєдинку 1/4 фіналу Кубка України, який завершився перемогою «Динамо» над «Олександрією» – 1:0.

– Чи легко було налаштовуватися на матч із тим самим суперником, якого «Динамо» перемогло кілька днів тому?

– Із цим абсолютно жодних проблем не було, адже це інший турнір, Кубок України. І наша мета в цьому сезоні – завоювати трофей. Головним було швидко відновитися і підготуватися до сьогоднішнього матчу з олександрійцями.

– «Олександрія» замало атакувала, навіть залишившись у більшості, повністю зосередилася на обороні. Були якісь сюрпризи від суперника?

– Якщо чесно, здалося, що суперник не знав, що робити, залишившись у більшості. Навіть граючи вдесятьох, ми набагато більше володіли м’ячем. Тільки в останні п’ять хвилин екстра-тайму, пропустивши гол, вони почали атакувати, закидати м’яч довгими передачами. Ми сьогодні виглядали краще за «Олександрію» по грі і здобули заслужену перемогу. Як, утім, і в попередньому матчі на полі суперника.

– Виходи на заміну Русина, Циганкова освіжили гру в атаці? Здавалося, що у суперника все менше сил, щоб стримувати нашу групу атаки?

– Звичайно! Вітя завжди підсилює гру, коли виходить на поле. Він такий гравець, якому вдосталь одного моменту, щоб забити важливий гол, вирішити долю зустрічі. Він – один із найкращих флангових півзахисників в Україні. Сьогодні його вихід на поле допоміг команді. Русин також посилив гру, весь час тримав захист суперника в напрузі.

– Як футболісти реагують на введення заборони на матчі з уболівальниками?

– Шкода, що сьогодні була остання гра з уболівальниками перед введенням карантину, а на стадіоні зібралося мало глядачів. Звичайно, футбол без уболівальників – це не футбол. Зовсім інша атмосфера, настрій. Але здоров’я людей – понад усе. Якщо таке рішення прийняли, значить, так треба.

Офіційний сайт ФК Динамо

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні