Динамо звернулося в поліцію через матеріал в ЗМІ

fc-dunamoДнями «Динамо» офіційно відповіло на звинувачення видання «Економічна правда», яке опублікувало матеріал про «чорні» зарплати в клубі і ухиляння від сплати податків.

У тому числі журналісти розкрили особисті дані 600 працівників клубу. «Динамо» повідомляє, що «ЕП» вибачилася за це.

«Видання «Економічна правда» (www.epravda.com.ua) у відповідь на офіційну вимогу ФК «Динамо» (Київ) принесло вибачення співробітникам клубу за незаконне поширення конфіденційних особистих даних, визнало провину своїх журналістів і видалило цю інформацію», – заявили в «Динамо».

Але історія на цьому не закінчилася.

«У той же час, незважаючи на формальні вибачення, журналісти зазначеного веб-ресурсу продовжили тиражувати в інформаційному просторі недостовірну і свідомо перекручену інформацію про діяльність нашого клубу, дискредитуючи клуб і його працівників.

У зв’язку з цим нами прийнято рішення про подачу заяви до органів національної поліції за фактом вчинення злочину, передбаченого статтею 182 Кримінального кодексу України в частині незаконного поширення конфіденційної інформації про особу.

Також ФК «Динамо» надасть всебічну юридичну підтримку співробітникам клубу, які вирішать захищати порушені редакцією «ЕП» права в судовому порядку», – інформує «Динамо».

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні