“Інгулець” підписав екс-гравця збірної Хорватії

BartulovichОтже, як бачимо, професійна невизначеність хорватського легіонера Младена Бартуловича, чий контракт з луцькою «Волинню» закінчився наприкінці щойно минулого року, тривала недовго.

У понеділок ми повідомляли читачам сайту про велику ймовірність того, що вже початок нового тренувального циклу досвідчений півзахисник проводитиме у футболці «Інгульця» на тренувальній базі нашої команди. І вже сьогодні це припущення стало об’єктивною реальністю. Про це знову прес-службі клубу розповів президент «Інгульця» Олександр Поворознюк:

“Я обіцяв, що без контракту з Бартуловичем додому не повернуся. Тож хочу повідомити – своєї обіцянки я дотримав, віднині Младен є повноправним членом нашої команди, нашої дружної сім’ї. Не скажу, що наші перемовини були легкими, можливо, – найскладнішими за увесь час існування клубу. Однак ми зуміли дійти згоди, знайти рішення, що влаштувало б обидві сторони. Відтак хочу привітати з цією подією уболівальників «Інгульця», усіх симпатиків нашої команди, адже не маю сумніву – з Бартуловичем гра «Інгульця» стане ще більш яскравою, динамічною і видовищною, а де буде чудова гра, там неодмінно з’явиться й достойний результат.

Прес-служба ФК «Інгулець».

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні