Ов’єдо Луніна на характері уникнув поразки

LyninВпродовж тижня Лунін зіграв за “Ов’єдо” стільки ж матчів, скільки за “Вальядолід” впродовж половини сезону. Те, що українець отримує практику – уже добре, але те, що “Ов’єдо” демонструє низьку конкурентоздатність – погано.

Хоча сьогодні аутсайдер Сегунди пішов від поразки в матчі з “Уескою”, яка претендує на підвищення у класі. Впродовж першого тайму гості насідали на ворота Луніна, але без рясного потоку гострих моментів. Кілька разів Андрій зіграв на виході, одного разу відпасував м’яча партнерові головою, потім спіймав кулю до рук після легкого удару.

Але в другому таймі “Уеска” продовжила пошук успіху і була нагороджена. Після подачі кутового Хосе Са класно пробив головою, Лунін класно відбив, але Вальдеррама без шансів для воротаря зіграв на добиванні.

Далі атакував лише “Ов’єдо”, бо суперник свідомо віддав м’яч. Атакував і забив. Але не тоді, коли Лунін прибіг до чужого штрафного майданчика на подачу стандарту. Вже опісля – в останній контратаці. Емоції будуть приємні і у Луніна, і у його партнерів.

Сегунда. 24-й тур
“Ов’єдо” – “Уеска” 1:1
Голи: Ібрагіма Бальде 90+7 – Еугені Вальдеррама 54

UA-футбол

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні