“Олександрія” U-21 переглядає чотирьох футболістів

 lomkoСтарший тренер молодіжки “Олександрії” Олександр Ломко розповів про підготовку команди до другої частини сезону.

Олександре Сергійовичу, які плани команди на навчально-тренувальний збір?                                            

Зібралися ми 14 січня. Приїхали наші гравці, деякі гравці молодіжної команди (U-19) та чотири новачки. Зараз працюємо в одноразовому, а з 17 січня будемо працювати в дворазовому режимі. Акцент зробимо на закладання фундаменту фізичної готовності та роботі з м’ячем.

Хто з гравців залишив команду?

Залишили команду п’ять гравців це воротар Ярошевич, польові гравці — Хрієнко, Кіщук, Дубінков та Іван Гура, який вирішив продовжити свою кар’єру в іншій команді. Вони переросли цей рівень і залишають наш колектив. Що стосується новачків, ми подивимся їх в період навчально-тренувального процесу і приймемо остаточне рішення.

Чи будуть ще новачки в команді?

Так, селекційна робота не закінчується, в першу чергу нам потрібно закрити позиції крайніх атакуючих півзахисників, крайніх захисників та центрального оборонця.

Хто з ваших вихованців залучений на збори з головною командою?

З головною командою на збір поїхали працювати Мельник, Івахно, Куліш та Устименко. Все буде залежати від них, як вони себе покажуть.

З якими командами плануєте спаринги?

Перша гра запланована на 25 січня з нашою молодіжною командою  (U-19), 27 січня зіграємо з командою «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), 29 січня нашим суперником буде «Гірник» (Кривий Ріг), 31 січня спаринг-партнер ще уточнюється, 6 лютого «Інгулець» (Петрове) та 10 лютого зіграємо з молодіжною командою «Дніпро» (U-21).

Нашим головним завданням вбачаю якісну підготовку до весняної частини чемпіонату, щоб максимально підтягнутися до трійки призерів. Але для цього ми маємо дуже якісно попрацювати.

 Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні