Бруно, Борха і Айтор: де нині грають екс-гравці кропивницької «Зірки»?

BrunoПід час виступів в УПЛ у сезонах 2016/2017 і 2017/2018 років у складі кропивницької «Зірки» виступало чимало легіонерів.

Як склалася їх футбольна кар’єра після «Зірки»? Спробуємо знайти дані про них у мережі Інтернет. І так у цьому матеріалі розглянемо бразильського півзахисника Вієйра де Соуза Бруно, іспанців Екіса Імаса Борха та Фернандеса Лопеса Айтора.

Вієйра де Соуза Бруно після «Зірки» у Литві виступав у складі «Атлантасу». Там не довго перебував і у 2018 році повернувся до України і грав за луцьку «Волинь» – зіграв лише один офіційний матч у Кубку України. І вже у листопаді 2018 році залишив луцьку команду. У 2019 році за даними сайту www.transfermarkt.com.ua Бруно залишався без клубу.

Екіса Імас Борха влітку 2017 року підписав дворічний контракт з кіпріотською «Омонією» з Нікосії. Але в «Омонії» він перебував лише рік (зіграв 6 офіційних матчів, забив один гол), після чого перейшов до іншої кіпріотської команди «Еносіс». Він там провів півроку. У 2019 році за даними сайту www.transfermarkt.com.ua Борха перебував без клубу.

Фернандес Лопес Айтор взимку 2017 року підписав контракт з іспанською «Естремадурою», яка виступає у Ла-Лізі 2. Айтор провів 59 офіційних матчів, в яких забив три голи. Наприкінці літа 2019 року Айтор залишив «Естремадуру» і перейшов до команди «Леонеса» (на разі команда у турнірній таблиці групи 2 Сегунди В перебуває на другому місці).

Про ще трьох колишніх легіонерів кропивницької «Зірки» зможете прочитати завтра о 14:00 на нашому порталі.

Портал “Спортивна Кіровоградщина”

 47 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні