Нападник ФК «Олександрія»: Ми спроможні здолати «Металіст»

ponomar-vПоспілкуватися з автором першого голу в офіційних матчах чемпіонату Ліга «Парі-матч» Віталієм Пономарем мені не склало труднощів. Ми сусіди. Кричу з балкону:

– Віталію, привіт. Як життя молодече?

– Дякую, все добре.

– Чим займаєшся?

– Допомагаю жінці консервувати огірки (авт. – сміється).

– З перемогою тебе.Так швидко в Премєр-лізі «Олександрія» ще не забивала.

– Тренерський штаб поставив перед нами завдання, щоб з перших хвилин в нападі ми діяли агресивно. Нам потрібно було в першому таймі забивати ще більше, щоб в другому почуватися більш  впевнено. Але, можливо, дещо перехвилювалися, та й спека завадила повністю реалізувати нашу перевагу. На тренуваннях всі ці комбінації награвалися, нічого надзвичайного і надскладного не було. Мої партнери вивели мене точно на ту позицію, з якої було зручно вразити ворота.

– «Олександрія» славиться своїм колективізмом. Як команда сприйняла новачків?

– Дуже нормально, тим паче, що Михайло Козак та Артем Полярус вже знають які принципи сповідуються в колективі. Ми знали тих футболістів, які до нас приєдналися. В колективі їх прийняли тепло, всіляко намагаємося допомагати їм в усьому, починаючи від побуту і закінчуючи взаємодіями на футбольному полі. Тому з цим проблем у нас немає. Кожен гравець, який до нас прийшов, був наділений увагою керівництва клубу, тренерського штабу, та колег по цеху. Адже  ми робимо одну справу. Як то кажуть «їмо один хліб».

– В минулому чемпіонаті ти став кращим бомбардиром команди. Забивши м’яч у ворота «Металурга» чи не зазіхнув ти на це звання і нинішньому сезоні?

– Я – нападник, і в першу чергу повинен думати як вразити ворота суперника. Як на мене, то я зараз перебуваю в хорошій фізичній і психологічній формі. Розмовляючи з хлопцями з приводу непростого виїзного матчу проти «Металіста»,  зробив висновок, що ми спроможні здолати цей міцний горішок. Кажу зараз це від себе, але впевнений, що так думають і інші.

– Сподобалась тобі атмосфера на стадіоні?

– Не зважаючи на спеку, на стадіон прийшла велика кількість вболівальників, за що ми їм щиросердно вдячні. Особливі слова вдячності хочеться виказати в адресу ультрас, які підтримують нас як в домашніх, так і  виїздних матчах. У Львові у нас була хороша підтримка, яка заряджала нас позитивною енергією. Вважаю, що і матч у Харкові не стане виключенням, і наші вболівальники нам будуть допомагати. Звичайно, хотілося б бачити заповнені трибуни стадіону «Ніка» на матчі 4-го туру проти «Сталі».

– Дякую, Віталію. Нехай тобі щастить.

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 34 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні