Шаран: отримали чималий досвід у Лізі Європи

Sharan22Головний тренер “Олександрії” Володимир Шаран в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про виступ команди у Лізі Європи.

“Виступи в такому престижному турнірі як Ліга Європи, це велетенський досвід кожного футбольного колективу. У нас були досить пристойні суперники, клуби знанні в Європі, і приємно відзначити той факт, що у кожній з цих зустрічей наша команда не пасувала перед суперником, а грала в сучасний динамічний футбол.

Так, ми помилялись. Так, ми нервували, але кожна така зустріч все більше додавала нам впевненості в наших власних силах, і тоді ця впевненість перенеслась і на чемпіонат і на Кубок. Було видно, що хлопці прогресують. І звичайно, нам цікаво було грати проти таких команд, працювати, готуватись до таких матчів, тому що в кожних з цих команд різні підходи до побудови гри, різні тактичні схеми, і ми досить серйозно підходили до цих матчів в плані підготовки.

Не зважаючи на щільність графіку досвід, набутий в матчах Ліги Європи, давав додатковий стимул у виступах на внутрішній арені”, – зазначив Шаран.

 32 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні