“Олександрія” завершила гідний виступ у Лізі Європи

Liga-evropuПоразка є поразка, але не все так погано у олександрійців. У матчі з “Гентом” підопічні Шарана створили більше гольових моментів, ніж у будь-якому іншому поєдинку цієї єврокампанії.

Так, реалізація дуже слабка, є над чим працювати, але в порівнянні з матчами в перших турах видно – ФК “Олександрія” виглядає краще, досвідченіше і сміливіше. Якщо в наступному сезоні “містяни” проб’ються до Ліги Європи, то в групі цілком здатні набрати більше, ніж два очки, а якщо пощастить із жеребом, то побореться за вихід.

Поки про 1/16 фіналу бронзовий призер УПЛ може тільки мріяти, все ж клас “Гента” вище. Відчувалося, що господарі могли додати в разі необхідності, при цьому були і численні помилки. Дуже важливо олександрійцям навчитися користуватися цими помилками.

“Гент” – “Олександрія” 2:1

Голи: Депуатр 7, Депуатр 16 – Мірошниченко 54
Гент: Камінські, Асаре, Лустіг, Овусу, Оджіджа-Офое, Безус (Домпу 80), Кумс, Пластун, Кастро-Монтес, Яремчук (Чакветадзе 73), Депуатр.
Олександрія: Паньків, Бабогло, Мірошниченко, Пашаєв, Дубра, Гречишкін, Ковалець, Третьяков (Задерака 79), Запорожан (Довгий 46), Лучкевич, Безбородько (Тейшейра 86).
Попередження: Кастро-Монтес 70, Кумс 90 – Ковалець 79.

 24 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні