Завтра БК «Золотой Век» проведе перший домашній матч

zolotoy_vek2Нарешті Кропивницький дочекався перших домашніх ігор місцевих баскетболістів у Першій лізі! Вже цими вихідними на кропивницьких любителів баскетболу чекає протистояння «золотих» із дніпровським БК ІНВАСПОРТ-ДОС-ДЮСШ-2.

Наразі БК «ЗОЛОТОЙ ВЕК» ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4» очолює турнірну таблицю своєї групи, маючи у своєму активі 6 перемог у 6 матчах. З точністю навпаки у Першій лізі в нинішньому сезоні виступають баскетболісти дніпровського Інваспорту, які поступилися у всіх шістьох зіграних поєдинках.

Незважаючи на це, про недооцінку суперника збоку «золотих» не може бути й мови. Кропивницька команда готується до перших домашніх ігор у новому сезоні й понад усе прагне потішити місцеву публіку черговими впевненими перемогами.

Саме тому, друзі, запрошуємо вас відвідати у цю суботу і неділю матчі БК «ЗОЛОТОГО ВЕКА» ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4», які традиційно відбудуться у спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В. Винниченка.

У суботу, 30 листопада, відбудеться перший матч туру. Початок зустрічі о 18:00. Наступного дня, 1 грудня, команди проведуть другу гру туру. Початок матчу о 13:00.

Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн.

Прес-служба БК «Золотой Век»

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні