Сергій Чеботаєв: Моїм першим тренером був батько

fc-olexЗ новачком ФК «Олександрія» Сергієм Чеботаєвим поспілкувався представник клубної прес – служби.

-Розкажи трохи про себе.

-Народився в м.Запоріжжя. Перші футбольні кроки починав робити у дитячій школі «Динамо» (Запоріжжя). Першим тренером був мій батько Євген Іванович Чеботаєв, у минулому захисник місцевого «Торпедо». Випускався я в Академії донецького «Шахтаря». Моєю першою професіональною командою була луцька «Волинь». Потім, вважаю, 4,5 хороших року провів в алчевській «Сталі». Після цього були в моїй кар’єрі ФК «Полтава» (Полтава) і «Гірник-Спорт» (Комсомольськ), з якого і перейшов в «Олександрію».

-Як прийняв звістку, що тобою цікавиться «Олександрія»?

-Агент запропонував мою кандидатуру Володимиру Богдановичу Шарану, який знав мої можливості за виступів в першій лізі. Надійшла пропозиція приїхати на перегляд, тому я без вагань її прийняв.

-Останнім клубом був «Гірник – Спорт». Тобі вже довелось грати проти колишньої команди в товариській зустрічі. Порівняй матчі за «Олександрію» і проти неї, коли грали в чемпіонаті.

-На мій погляд, порівнювати офіційний і товариський матчі не варто,та й, напевно, це буде не правильно. У цих іграх ставляться різні завдання, зовсім інше напруження.

-З містом вже ознайомився?

-За зборами ніколи було, але в мене все ще попереду.

-Під яким номером будеш грати в чемпіонаті?

-Вибрав 25 ігровий номер. Чому? Два і п’ять в сумі дають 7,а я народився 7 березня. Ось і весь секрет (авт. – посміхається).

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні