Циганик: «Олександрії» вистачить сил створення конкуренції «Шахтарю»

zuganukВедучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках дванадцятого туру української Прем’єр-ліги.

У Харкові на стадіоні ОСК «Металіст» зустрінуться «Шахтар» та «Олександрія». Наш експерт вважає, що «Гірники» комфортно переможуть.

В «Олександрії» дуже складний календар. «Динамо» на виїзді, «Сент-Етьєн» на виїзді, «Шахтар» на виїзді. Я не думаю, що олександрійцям вистачить сил, аби створити конкуренцію «Шахтарю». Хлопці так набігалися в четвер, так напрацювалися… Їм величезна повага! Насправді на нічию заслужили, адже «Сент-Етьєн» практично шансів не мав.

Хочу сказати, що команда Шарана може бути конкурентною навіть на середньому європейському рівні, якщо додасть в контратаках. У захисті все гаразд, з півобороною все нормально, проте в атаці виникають питання. Думаю, проти «Гірників» будуть аналогічні проблеми. Припускаю, що «Шахтар» злий після нічиєї з загребським «Динамо».

Вважаю, що «Олександрії» буде непросто. Зроблю ставку, що «Шахтар» заб’є в обох таймах.

Рейтинг букмекерів

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні