Нападник “Інгульця”: ми гостро атакували, але підвела реалізація

SichinavaНападник «Інгульця» Ніка Січінава поділився своїми враженнями від гри після поразки львівському «Руху».

– «Рух» – хороший суперник. У нас не склалася гра, адже ми не використали свої моменти й наприкінці пропустили. Відтак, втратили очки у цьому протистоянні. На поєдинок проти львів’ян налаштовувалися так само, як і на всі інші матчі. Розуміли, що нам буде важко грати проти «Руху», адже це кваліфікована команда. Тим паче вони грали вдома і тут вболівальники дуже класно підтримують «жовто-чорних».

У першому таймі у нас не все вдавалося на полі, а по перерві ми створили вже більше моментів, але, на жаль, вкінці пропустили й поступилися.

В «Руху» кваліфіковані захисники, які грають в силовий футбол. Я б сказав, що мені підходить такий стиль гри, адже вони люблять боротися і я це також полюбляю робити. Звичайно, господарі виставили п’ять оборонців й такий захист важко пройти. Ми чекали на свій момент, гостро атакували ворота суперника, але підвела реалізація.

Якщо передивитися гру й проаналізувати створені командами моменти, то ми не повинні були програвати цей матч, а бодай мали звести поєдинок до нічиєї.

Офіційний сайт ФК “Рух”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні