«Олександрія» вдома здолала львівські «Карпати»

fc_olexandСьогодні програму 10-го туру УПЛ завершив матч ФК «Олександрія» – «Карпати» (Львів).

У порівнянні з попередніми матчами тренерський штаб «Олександрії» вніс суттєві корективи у стартовий склад команд. Лише Паньків, Мірошніченко, Дубра і Сітало вийшли з основних виконавців.

У першому таймі матчу господарі по при експериментальність складу мали більше шансів для взяття воріт. На 26-ій хвилині матчу зв’язка Мірошніченко – Задерака на правому фланзі започаткував гарну атаку і Шастал поцілив у перекладину воріт суперника. Далі гості змогли вирівняти гру на полі стадіону «Ніка» і створили пару напівмоментів, але надійно грав голкіпер «Олександрії» Паньків.

На початку другого тайму Гречишкін вивів вперед «Олександрію». А через вісім хвилин гості зрівняли рахунок. Знову стандартне положення призвело до голу як і при голу Гречишкіна. У складі карпатівців дебютним голом відзначився захисник Халл.

На 82-ій хвилині матчу господарі знову вийшли вперед. І цього разу до забитого голу призвело виконання штрафного удару. Після подачі зі стандарту голкіпер гостей не вдало зіграв на виході і послідувала подача на дальню стійку, де Бабогло головою переправив м’яч у сітку воріт львів’ян. Матч завершився перемогою ФК «Олександрія» – 2:1.

ФК «Олександрія» – «Карпати» (Львів) – 2:1 (0:0) (Гречишкін, 50; Бабогло, 82 – Халл, 58)

ФК Олександрія: Паньків – Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Стецьков – Довгий (Третьяков 46), Запорожан – Шастал (Бухал 79), Гречишкін, Задерака (Безбородько 62) – Сітало
Карпати: Кудрик – Мартінс (Якимець 88), Вакуленко, Халл, Дубінчак – Вербний – Лоренцен (Кльоц 81), Ді Франко, Назарина, Жоау Діогу – Бойчук (Понде 85)
Попередження: Стецьков 7, Безбородько 83, Мірошниченко 90+2 – Дубінчак 64, Вербний 76, Халл 90+1

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні