Юніори «Олександрії» розгромили ровесників зі СК «Дніпро-1»

Матч з «Олександрією» юніори «Дніпра-1» за календарем мали зіграти у грудні, але, користуючись паузою в чемпіонаті, команди домовились зустрітися раніше. Нещодавно між цими суперниками відбувся двобій першого кола, який завершився без голів. Цікаво, що тоді господарі мали безліч моментів, але нашу команду неодноразово рятував голкіпер Мирослав Зновенко. На жаль, у Новомосковську сталося навпаки.

Можливо, недоречно казати таке за рахунку 0:3, але гра молодих спортклубівців аж ніяк не була настільки безнайдійною. Наша команда грала у комбінаційний футбол, не поступаючись у володінні м’ячем, але й моментів в атаці стровила зовсім небагато, й сама пропустила, як кажуть, на рівному місці.

Два голи, що були забиті у першому таймі, зумовили підсумковий результат гри. Перше взяття воріт відбулося на 9-й хвилині після того, як Зновенко не втримав м’яч. А перед самою перервою успіх «Олександрії» приніс кутовий.

У другому таймі, якщо б не дивитись на табло, гру можна було б визнати рівною. Дії «Дніпра-1» освіжили Гаврилюк, Лебедєв, Маловічко, Кобельчук та Кілик. Останній, до речі, дебютував у складі підопічних Віктора Біцюри. Не можна не відзначити, що разом з Кіликом грав і його однолітка 16-річний Лебедєв, а Ярмолюку, як відомо, лише 15…

Утім, успіху знову досягли більш досвідчені олександрійці, які діяли більш вертикально та створювали моменти частіше. Їхня контратака вийшла гарно. М’яч швидко було доставлено з лівого флангу на правий, і Овчаренко завдав влучного удару.

СК «Днпро-1» — «Олександрія» — 0:3 (0:2)

Чемпіонат U-19. 15 тур. 6 вересня. Новомосковськ. Стадіон «Металург».
Арбітр: Дмитро Ільченко (Бердянськ)
Асистенти арбітра: Артем Куценко (Одеса), Дмитро Каморніков (Донецька область)
Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олексій Гордієнко (Дніпро)

«Дніпро-1»: Зновенко, Езеагбанарі, Козленко, Горілий, Савченко (Кобельчук, 68), Кіреєв — к, Копил, Ярмолюк (Лебедєв, 46), Полонський (Кілик, 58), Віговський (Гаврилюк, 46), Крилов (Маловічко, 67)
Запасні: Макаровський, Файдор
Головний тренер: Віктор Біцюра

«Олександрія»: Ферт, Коноваленко — к, Самар, Водяницький, Дубілей, Гаркуша, Лучка (Василенко, 62), Писарєв (Хобта, 73), Мустафаєв (Гогітідзе, 78), Овчаренко (Гезело, 86), Каранга (Хименюк, 67)
Запасні: Борисенко, Чапала
Головний тренер: Юрій Гура

Голи: Каранга (7), Коноваленко (45+2), Овчаренко (83)

Попередження: Езеагбанарі (27), Писарєв (42), Дубілей (60), Горілий (71), Хобта (77)

Пресслужба СК «Дніпро-1»

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні