«Інгулець» зіграв внічию з «Минаєм»

fc_IngyletsУ шостому турі Першої ліги «Інгулець» зустрічався з дебютантом «Минаєм».

У складі гостей вийшов екс-гравець кропивницької «Зірки» Олександр Маткобожик. Половину гравців «Миная» грали на цьому тижні у Кубку України проти «Калуша». У складі господарів вийшли переважно гравці, що не грали у кубковій зустрічі.

Матч активніше розпочали футболісти «Інгульця». На сьомій хвилині господарі могли відкрити рахунок, але Мішуренко не дотягнувся до передачі. У середині першого тайму Коваленко з меж штрафного майданчику пробив значно вище воріт гостей. З лівого флангу Щедрий виконував хорошу передачу, але вчасно перехопив голкіпер гостей Попович.

Господарі атакували, а гості відкрили рахунок. Стасюк після подачі з лівого флангу м’яч влетів у дальню дев’ятку воріт Шуста. На сороковій хвилині Гегедош загрожував воротам господарів, але «Інгулець» виручив голкіпер Шуст. А на 43-ій хвилині після подачі Запорожця сталося зіткненні голкіпера гостей Поповича з нападником господарів Мішуренком – було призначено пенальті. Ударом з «точки» Щедрий не зумів переграти голкіпера «Миная» Поповича.

На 54-ій хвилині після розіграшу штрафного удару голкіпер гостей парирував удар Коваленка. А через 5 хвилин після подачі з правого флангу ледь гравець гостей Жичиков не зрізав м’яч у власні ворота. Через хвилину підступно пробивав Пиняшко, але надійно зіграв Шуст.

На 82-ій хвилині матчу після передачі Синьогуба Січінава ударом головою зрівняв рахунок. А у компенсовані хвилини матчу після передачі Січінави Запорожець не влучив у вороат суперника, а мав шанс принести перемогу своїй команді.

«Інгулець» (Петрове, Кіровоградська область) -«Минай» (Минай) – 1:1 (0:1) (Січінава, 82 – Стасюк, 32)

“Інгулець”: Шуст, Запорожець, Клименко, Коваленко (Козак,75), Павлов, Балан, Мішуренко, Щедрий (Січінава, 63), Ковальов, Лупашко, Синьогуб

“Минай”: Попович, Гонсалвес, Стасюк, Жичиков, Маткобожик, Гавриленко, Нурієв, Страшкевич (Шпак, 88), Пиняшко (Араужу, 70), Глагола (Вагін, 54), Гегедош (Маїк, 62)

Віктор Слюсаренко, портал «Спортивна Кіровоградщина»

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні