Відкритий чемпіонат Знам’янського району: “Промінь” розгромив команду “Маяк”

zrff-ball-poleСьогодні, 10 серпня, стартувало третє коло Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2019 року.

Зустріч між трепівською і богданівською командами вже була третьою за останні три тижні. Нагадаємо, що ці команди зустрічалися у півфіналі Кубку району – тоді у Богданівці переміг «Маяк» (5:2), а у Трепівці – «Промінь» (2:0). За сумою двох матчів до фіналу Кубка району вийшов «Маяк».

У Трепівці «Маяк» знову зазнав поразки. Гостям вдалося забити швидкий м’яч. На тридцятій хвилині Євген Наводничий забив свій другий тайм у матчі, довівши рахунок до 2:0. У другому таймі Андрій Кравченко з пенальті скоротив відставання у рахунку до мінімуму. Але вже у наступній атаці Костянтин Долінський відновив перевагу у рахунку у два м’ячі. А далі Євген Наводничий збільшив рахунок до 4:1. На цьому богданівська команда вирішила не зупинятися і Владислав Діордіца забив 5 м’яч. А наприкінці матчу безсумнівно герой зустрічі Євген Наводничий оформив покер і встановив остаточний рахунок 6:1.

«Маяк» (Трепівка) – «Промінь» (Богданівка) – 1:6 (0:2) (Кравченко, 49 (пен) – Наводничий, 5, 30, 58, 88; Долінський, 50; Діордіца, 76)

679127

Відкритий Чемпіонат Знам’янського району-2019. Турнірна таблиця

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні