Поворознюк: команда готова, але нам не пощастило

PovoroznukПрезидент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк поділився своїми враженнями від старту команди та розповів про завдання на сезон.

– Наша команда готова, але є таке як в минулому сезоні – невезіння. Такий початок, але я думаю у домашній грі ми виправимося. Саме головне, що гра є, моменти є, а результат прийде.

– Які завдання на сезон поставили перед командою?
– Завдання не мінялися. Ми хочемо грати в УПЛ і ми будемо грати в УПЛ. Одні скривають, інші говорять перед завершенням сезону. Ми говоримо відкрито: ми буде стримитися і все робити, щоб грати в УПЛ.

– Чи не буде так, що кубок стане перш за все?
– Та у нас всі турніри перш за все. МИ і кубок будемо грати, і чемпіонат гратимемо. У нас два склади. Я приїхав на тренування подивитися на головну біль Лавриненка – у нього два склади і він не знає кого кращого ставити. Тому і у кубку гратиме як останній вирішальний бій, і у чемпіонаті. Команді хочу скати одне – у житті можуть бути різні моменти, але не потрібно зупинятися і задумуватися, що ми програли «Металісту 1925». Реально я знаю, що ми за нього сильніше. Це ми докажемо у домашній грі. А футболі – поле квадратне, м’яч круглий. Будемо виходити і доказувати. У нас ще все попереду.

«Україна спортивна»

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні