Велосипедистка зі Знам’янського району на Міжнародних змаганнях у Баку посіла 5-е місце

Maruzchuk-280Велосипедистка Алла Марущук зі Знам’янського району у складі збірної України сьогодні їхала в індивідуальній гонці на час на ХV Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Баку.

В індивідуальній гонці брали участь 75 спортсменок, серед яких було дві українки – Алла Марущук і Дарина Нагуляк. Велосипедистка з села Мошорине Алла Марущук за підсумками змагань посіла 5-е місце (час 15:38.14 хв). Аллі до бронзової нагороди не вистачило 5 секунд. Дарина Нагуляк же показала  21-ий результат((час 16:16.03 хв).

Нагадаємо, на престижному турнірі українська команда представлена 68-ма спортсменами, які виступають у 7 видах спорту, а саме: велоспорті, волейболі, дзюдо, легкій атлетиці, плаванні, спортивній боротьбі (вільна, жіноча, греко-римська) та спортивній гімнастиці. Серед 68 спортсменок немає жодного представника Кіровоградської області. Але от у складі інших областей виступають дві спортсменки зі Знам’янського району.

У велоспорті буде виступати Алла Марущук (з села Мошорине), яка представляє Донецьку область. Нагадаємо, що Алла Марущук розпочинала займатися велоспортом у селі Мошорине (Знам’янський район, перший тренер – Вадим Кива). Є 5-тиразовою чемпінкою України по дівчатах і чемпіонкою по юніорках. Із 1-го вересня 2018 року Алла Марущук продовжила навчання в ДВУОР імені Сергія Бубки (тренер В.Красов). Зазначимо, що 25 липня Алла Марущук візьме участь у груповій гонці. Початок о 09:00.

pan-nnn

У легкій атлетиці у бігу на 2000 метрів з перешкодами Україну представляє кілька разова чемпіонка України серед юніорок Катерина Онісімова. Катерина нині тренується у м. Дніпро від керівництвом Олександра Охріменка. Першим тренером же є вчитель фізичної культури і спорту Володимирівської ЗШ (Знам’янський район) Віталій Воровський. Катерина буде виступати 25 липня. Початок забігу о 19:05.

846

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

 37 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні