Володимир Шаран: перемога над «Карпатами» була дуже важлива у плані психології

SharanГоловний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран у спілкуванні з клубною прес-службою про початок успішного сезону.

«Це величезне досягнення як для футбольного клубу, так і для нашого регіону Кіровоградщини. Напевне несподівано для всієї України і для всіх людей – здивовані, що команда з невеличкого містечка може досягти такого успіху в сезоні», – зазначив Володимир Шаран.

«Не можу сказати, що у нас з’явилися зірки, але дійсно прийшли гравці, що підсилили нашу гру і прогресували протягом сезону. Насамперед, Ковалець і Задирака, які з’явилися влітку. Гліб Бухал – ми не сподівалися, що за такий короткий термін може додати так. МИ бачили, що він досить не погано виглядав в останніх поєдинках. Але ще працювати і працювати. І завдяки хорошу тренувальному збору, ми завдячуємо безумовно Сергію Анатолійовичу. Я маю на увазі тренувальний збір, який проходив у Болгарії на хорошому рівні. Були хороші спаринги. Під час збору ми бачили, чого нам бракує в грі. І те завдання, що перед нами ставилося, я думав що його дуже складно виконати. А завдання було потрапити у першу шістку. Але дуже самовіддано хлопці працювали на тренувальних зборах. І це бажання, цей дружній колектив, тому що неймовірно командний дух був присутнім і всі горіли з початку чемпіонату», – сказав Володимир Богданович.

«І перша гра проти моєї любимої команди – львівських «Карпат». І хлопці налаштувалися і підійшли як у фізичних кондиціях, так і психологічно додало, що ми забили першими. Це був дуже важливий матч у плані психології», – додає наставник «Олександрії».

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні