Володимир Шаран: нашу команду залишать Владислав Леванідов і Станіслав Микицей

Sharan22Головний тренер Олександрії Володимир Шаран розповів про кадрові зміни, які зазнає склад команди в найближчому майбутньому.

Зокрема, було прийнято рішення розлучитися з цілим рядом футболістів, які не проходили до складу або не зазначалися достатньою результативністю.

«Іде з команди воротар Владислав Леванідов. Він багато сезонів провів в Олександрії, але з таким конкурентом, як Паньків, йому було дуже складно. У Леванідова закінчився контракт, і ми вирішили не продовжувати з ним співпрацю», – розповів Шаран клубному YouTube-каналі Олександрії.

«Артем Полярус – у нього ще півроку за контрактом, але ми вирішили достроково розірвати з ним угоду. Також Віталій Пономар залишає команду. Ми вимагаємо від нападників більшого, адже вони мало забивають. Він це зрозумів, і ми тепер перебуваємо в пошуку нападника хорошого рівня».

«Станіслав Микицей теж йде, ми з ним не продовжили контракт, і він сам також прийняв рішення піти. Він буде шукати нову команду».

«Дмитро Гречишкін ще думає, у нього закінчився контракт. До 5 червня він буде думати, продовжувати угоду чи ні. У Кулача закінчується термін оренди, і ми не будемо продовжувати її, адже він не зіграв за нас жодної хвилини. Він не грав через травму, з серцем у нього все нормально».

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні