Нищівна домашня поразка “Сум” у матчі за право грати у першій лізі

Sumu1Сьогодні відбувся перший матч плей-офф за право грати у першій лізі між командами “Суми” та ФК “Черкащина-Академія”.

На 2 хвилині Бойко виконував штрафний, проте м’яч влучив у стійку. На 6 хвилині, на контратаці Сторчоус увірвався до штрафного майданчика та завдав удару. Проте воротар сумчан впевнено фіксує м’яч. Низку небезпечних моментів створили академіки до середини тайму. На 24 хвилині Сторчоус виграє боротьбу на другому поверсі та б’є по м’ячу, але той пролітай у сантиметрах від поперечки. На 29 хвилині Тимофієнко виконав подачу зі штрафного, та захисник «Сум» вибив м’яч з карного майданчику.На 37 хвилині з меж штрафного б’є Зеленевич, але захисник сумчан блокує удар. Ще один момент створив Бойко, виконуючи удар удар через себе. Удар вийшов неточним, голкіпер забрав м’яч до рук. На перерви команди йдуть з  рахунком 0:0.

Рішуче налаштовані вийшли черкащани на 2 тайм. За перші хвилини академіки створили кілька небезпечних моментів біля воріт ПФК «Суми». На 58 хвилині рахунок у матчі відкриває Олександр Медведь. Цей гол став надзвичайно важливим для «Черкащини-Академії». Команда активно пішла вперед .Доказом цьому став гол Максима Зеленевича на 62 хвилині.За кілька хвилин рахунок у матчі стає 0:3. Третій гол у ворота ПФК «Суми» забиває Тимофієнко. На 73 хвилині відзначається Вадим Чорний – 0:4. Загалом, увесь другий тайм наша команда домінувала. Футболісти добре відпрацьовували як у атаці, так і в захисті. Команда ПФК «Суми» у 2 таймі не створила жодного гострого моменту.

Отже, 2 червня о 15.00 на стадіоні «Зоря» у Білозір’ї відбудеться матч-відповідь між командами ФК “Черкащина-Академія” та ФК «Суми» за право виступати в наступному сезоні у першій лізі Чемпіонату України!

“Суми” – ФК “Черкащина-Академія” – 0:4 (0:0) (Медведь, 58; Зеленевич, 62; Тимофієнко, 70; Чорний, 73)

Офіційний сайт ФК “Черкащина-Академія”

 32 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні