Молодіжка “Олександрії” у Києві перемогла “Динамо”

fc_olexandМатч 27 туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Динамо» (U-21) – ФК «Олександрія» (U-21) завершився з рахунком 1:2.

Кияни почали поєдинок активніше за суперника. Досить швидко було створено два моменти для Русина. У першому, після удару форварда, м’яч з воріт виніс захисник, а в другому Назарія не підтримали партнери, не зумівши замкнути дальню штангу.

«Олександрія» забила несподівано. Стецьков впорався з двома гравцями на лівому фланзі і прострілив у штрафну. Рудько не вийшов на перехоплення, а самотній Соколов без проблем переправив м’яч у сітку.

Зрівняти рахунок міг Попов, але його сильний удар головою з лінії воротарського прийняла на себе поперечина. В цілому, гра проходила досить спокійно і на перерву команди пішли з мінімальною перевагою гостей.

Сплеск активності припав на дебют другого тайму. В одній з перших атак «Динамо» м’яч у власному штрафному рукою зупинив Прокопчук. 11-метровий взявся пробивати Русин і був точний – 1:1.

На цьому практично вся активність команд вичерпалася. Ні гості, ні господарі, не створювали особливих моментів приблизно півгодини. Воно й не дивно – «Динамо», з турнірної точки зору, нічия цілком влаштовувала. «Олександрія» ж, навпаки, повинна була вигравати.

Удача посміхнулася саме гостям. Дмитрук завалив на газон Куліша, за що «Динамо» було покарано 11-метровим. Рудько парирував удар Бухала з «точки», але на добиванні першим виявився Устименко.

текст ФК «Динамо»

Чемпіонат U-21. 27 тур. ФК «Динамо» – ФК «Олександрія» – 1:2 (0:1).

3 травня 2019, п’ятниця, 13.00. Віта-Литовська, поле навчально-тренувальної бази «Динамо». 100 глядачів. 17°C.

Офіційні особи на матчі:

Арбітр – Андрій Коваленко (Полтава)

асистенти арбітра – Олександр Дашко (Київська обл.), Максим Чос (Київ).

4-й арбітр – Роман Галіцин (Київ).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Олег Зубарев (Слов’янськ).

Динамо: Артур Рудько, Тарас Дмитрук, Костянтин Вівчаренко, Віктор Блізніченко, Ахмед Алібеков, Сергій Булеца, Олександр Петрусенко, Назарій Русин (Євгеній Ісаєнко, 63’), Ярослав Надольський, Артем Шулянський (Роман Бодня, 83’), Денис Попов (К, Крістіан Біловар, 63’).

Запасні: Владислав Кучерук, Олександр Романчук, Дуелунд, Євгеній Рязанцев.

Старший тренер: Юрій Мороз.

Олександрія:  Олег Білик, Кирило Прокопчук (К), Іван Гура, Гліб Бухал, Денис Устименко (Сергій Русьян, 89’), Богдан Литвяк, Олег Соколов (Андрій Глоба, 83’), Максим Дубенков (Вадим Гранчар, 58’), Кирило Дришлюк (Владислав Шкіндер, 75’), Максим Куліш (Святослав Шевчук, 90+2’), Тимур Стецьков.

Запасні: Кирило Злотар, Маркіян Пиріг.

Старший тренер: Андрій Купцов.

Попередження: О. Петрусенко (69’), К. Вівчаренко (80’) – Г. Бухал (6’), К. Прокопчук (47’), К. Дришлюк (71’)

На 83 хвилині Гліб Бухал не реалізував пенальті (воротар).

Голи: Олег Соколов (20’), Денис Устименко (83’) – Назарій Русин (48’ – пенальті).

Післяматчевий коментар старшого тренера ФК «Олександрія» (U-21) Андрія Купцова:

 22 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні