Сергій Лавриненко: потрібно вже сьогодні забувати матч з «Сумами» (+відео)

LavrynenkoНа післяматчевій прес-конференції головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував розгромну перемогу над «Сумами» (6:0).

«У таких іграх тренерам складно знайти слова, щоб команда була мотивована. Ми грали з командами хорошого рівня: «Карпатами» і «Зорею», то зайвих слів не потрібно для налаштування. Всі хлопці розуміли і виходили з повною самовіддачею. То на такі ігри як сьогодні складно мотивувати. Ми розуміли, що команда «Суми» на сьогоднішній день не конкурентоздатна по відношенню до нас. Це не в обіду їм сказати. Просто вони дуже пізно зібралися і збирали на швидку руку футболістів. Тому якісну підготовку команди практично було не можливо провести», – зазначив Сергій Лавриненко.

«Ми сьогодні дали велику ротацію у складі. 9 гравців – їм дали відчути смак гри, плюс дебютував голкіпер. В цілому ті моменти, які не забили – це концентрація. Річ не йде про майстерність. Важка стресова ситуація при 5:0. 6:0. Це стосується будь-якої команди, яка сильніша за суперника. Ми раді, що виграли цю гру з розгромним рахунком. Цю гру вже сьогодні варто забути і готуватися планомірно до наступних», – сказав Сергій Дмитрович.

«Суми» все давали нам робити. Було 2-3 контратаки у суперника, і то завдяки нашим помилок. Технічний брак був, не точні передачі. Коментувати щось складно. Потрібно розуміти, що в чемпіонаті немає 10 команд як «Суми». В іграх з СК «Дніпро-1», «Оболонь Бровар» і «Шахтарі» таких моментів може і не бути. Потрібно максимально концентруватися і реалізовувати ті моменти, що створюємо», – додав наставник «Інгульця».


Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні