Валерій Лучкевич: якби моє майбутнє залежало тільки від мене – залишився би в “Олександрії”

LuchkevychПівзахисник бельгійського “Стандарда” виступає в Олександрії на правах орендної угоди. В інтерв’ю Валерій Лучкевич розповів про свої враження від українського чемпіонату та поділився думками – яким саме українець бачить своє майбутнє.

– Валерію, “Олександрія” виглядає дуже впевнено у поточному розіграші чемпіонату – третє місце вже в кишені у команди?

– Всі зараз говорять про це, але ми намагаємося не звертати уваги на подібні висловлювання. Ще нічого не вирішено, потрібно зіграти багато поєдинків – безумовно, “Олександрія” хоче опинитися на третьому місці та зробить для цього все можливе.

– Чи обговорювався у команді той момент, що якщо “Шахтар” у фіналі кубка України обіграє “Інгулець”, то ваша команда зможе зіграти відразу в груповому раунді Ліги Європи?

– Так, ми в курсі – звісно, для нас буде краще, якщо донецький колектив виграє турнір.

– Не шкодуєте, що погодилися на варіант із орендою до “Олександрії”? Якою буде ваша відповідь, якщо український клуб запропонує повноцінний контракт?

– Ні, ні в якому разі – це був правильний крок. Оренда – вірне рішення. Щодо угоди можу сказати лише те, що тут все залежить не тільки від моєї думки, у мене є контракт зі “Стандардом”. Проте, якби вирішував тільки я, то погодився б на перехід.

– Як оціните чемпіонат України після повернення з Бельгії?

– У Бельгії гравці беруть більше ініціативи на себе, але в плані командних взаємодій наші команди не поступаються тамтешнім колективам.

http://zbirna.com/

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні