Ще одне четверте місце від легкоатлетів Кіровоградщини

krop-LA-2019Сьогодні, 23 квітня, у Кропивницькому на стадіоні “Зірка” стартував Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків (2002 року народження та молодші).

В бігу на 400 метрів серед юнаків проводилося вісім забігів. Вони різними за підбором спортсменів. У деяких забігах переможець навіть не набрав очок. Найпотужнішим був восьмий забіг. У ньому виступав і Веніамін Кучеренко з Малої Виски. Він з результатом 50,82 секунд у забігу посів четверте місце; це ж місце посів і загалом у цій дисципліні. Цей результат дозволив Веніаміну принести 21 очко у скарбничку Кіровоградської області.

У цій дисципліні виступали ще три спортсмени з Кіровоградщини: Ігор Коваленко (результат 55,97 с), Єгор Матвєєв (1,03,15 хв) та Ярослав Колорей (1,03,18 хв). Вони не набрали очок.

Перемогу у цій дисципліні здобув Олександр Сосновенко (Донецька ДВУОР ім. С. Бубки). Срібну та бронзову нагороди відповідно здобули Данило Журавов (Донецька ДВУОР ім. С. Бубки) та Ростислав Голубович (Черкаси).

Нагадаємо, що сьогодні ще раніше Дар’я Грищенко з Кіровоградщини у бігу на 100 метрів з бар’єрами зупинилася за крок до нагород, посівши четверте місце.

Віктор Слюсаренко, портал «Спортивна Кіровоградщина»

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні