Легкоатлет зі Знам’янського району посів 13-е місце на чемпіонаті України

krop-LA-2019Сьогодні, 23 квітня, у Кропивницькому на стадіоні “Зірка” стартував Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків (2002 року народження та молодші).

Відбулися змагання зі штовхання ядра масою 5 кілограмів серед юнаків. У цій дисципліні виступали учені ОНЗ «Петрівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Знам’янської районної ради Кіровоградської області» Денис Клементьєв і Михайло Климчук.

Денис Клементьєв у першій спробі показав результат 12,02 метри, що дозволяло перебувати на 11-му місці. Але у наступних спробах два спортсмени покращили його результат. Денис в останній спробі теж покращив свій результат, але цього не вистачило для потрапляння до 10-ки кращих. У підсумку Денис Клементьєв з результатом 12,19 метра посів 13-е місце.

Михайло Климчук показав результат 9,96 метра і посів 21-е місце. У цій дисципліні виступав ще один спортсмен з Кіровоградщини: Едуард Коломієць з Олександрівки показав результат 10,58 метра і посів 18-е місце.

Перемогу у цій дисципліні здобув Віталій Опанасенко (Сумська область), який показав результат 15,72 метра. Друге та третє місця відповідно посіли Ігор Висоцький (Тернопільська область) та Іван Тімолаєв (Херсонська область) – штовхнули ядро відповідно на 15,32 та 15,29 метра.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

 17 – загальна кількість переглядів, з них 2 перегляд (и, ів) сьогодні