Команда НВО «Мрія» вийшла до півфіналу проекту «Спортивне місто – здорова нація»

2019-04-20-0Сьогодні, 20 квітня, у Кропивницькому на факультеті фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка відбувся півфінал третього сезону проекту «Спортивне місто – здорова нація».

Третій сезон проекту «Спортивне місто – здорова нація» стартував 13 квітня. Участь у ньому брали 34 школи міста Кропивницький. На минулих вихідних визначилися чотири півфіналіста. Сьогодні ж визначилися ще вісім півфіналістів проекту.

Досить цікавим був третій чвертьфінал змагань, у якому зустрічалися минулорічні фіналісти змагань НВО «Мрія» та ЗШ №2, а також команда гімназії ім. О.Журливої. Програма змагань складалася з 5-ти конкурсів. У першому конкурсі перемогу здобула команда НВО «Мрія», а от у наступних двох конкурсах перемоги здобули суперники з ЗШ №2. І останні два конкурси були вирішальними – НВО «Мрія» не було що втрачати: або перемога у двох конкурсах і вихід до півфіналу, або втрата виходу до півфіналу. І команда НВО «Мрія» змогла проявити характер. Зібратися і виграти два останні конкурси програми і вийти до півфіналу проекту. Друге місце у цьому чвертьфіналі посіла команда ЗШ №2, третє – команда гімназії ім. О.Журливої.

Варто також відзначити палку підтримку НВО «Мрія», яку забезпечили учні, вчителі і батьки цього навчального закладу.

Нагадаємо, що у другому сезоні проекту «Спортивне місто – здорова нація» 17 листопада 2018 року команда НВО «Мрія» посіла третє місце.

2019-04-20-1

2019-04-20-2

2019-04-20-3

2019-04-20-4

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні