Велосипедисти зі Знам’янського району здобули 5 нагород на чемпіонаті області

2019-04-14-012-14 квітня у Кропивницькому відбувся Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з велоспорту, що був присвячений Дню космонавтики.

Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер – Вадим Кива).

У перший день змагань проводилася індивідуальна гонка на час. У змаганнях серед юнаків 2007 р.н. і молодші Роман Чумаченко здобув бронзову нагороду.

У другий день відбулася парна гонка на час. У змаганнях серед юнаків 2007 р.н. і молодші Роман Чумаченко і Ренат Григорян здобули срібні нагороди. У змаганнях серед дівчат 2005 р.н. і молодші Валентина Гораш разом з Катериною Пухальською (Новгородка) посіла третє місце.

У третій день змагань на чемпіонаті області проводилася групова гонка з вибуттям. У змаганнях серед юнаків 2007 р.н. і молодші Ренат Григорян здобув бронзову нагороду.

То ж за підсумками трьох днів змагань велосипедисти з Мошориного здобули 5 нагород –2 срібні та 3 бронзові.

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця.

2019-04-14-1

2019-04-14-2

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні