Сергій Лавриненко: знаю, що вже за нами дивляться «Карпати»

LavrynenkoГоловний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко відзначив позитивні зміни у грі «Руху» та поділився враженнями від нульового результату матчу.

«Треба враховувати, з якою командою ми грали. «Рух» дуже сильно змінився, прийшов хороший тренерський штаб, який підібрав під себе гравців. Ми бачимо, що це вже зовсім інша команда.

В принципі, ми хотіли перемогти, і мені немає чим дорікнути хлопців. Вони грали з великим бажанням, з великою самовіддачею, намагалися розвивати атаки лише вперед. Але щоб перемагати, треба забивати голи.

Сьогодні нам не вдалося реалізувати моменти, але я вважаю, що власне гру ми можемо занести собі в актив. Незважаючи на силу суперника, ми виглядали достойно у всіх компонентах: і у фізичному плані, і в тиску, і в бажанні. Тому важко сказати, чи ми втратили два очка, чи заробили одне. Шкода, що не забили, але нічого, будемо рухатися далі та працювати над реалізацією.

У цілому гра сподобалася, могли забити гол. Помилки були, вони завжди є. В певних моментах помилятися нас змушував суперник, який створював тиск, робив блоки, через які ми не могли пройти. Тому те, що ми не реалізували свої моменти – це заслуга «Руху».

Нічого страшного не сталося, просто хотіли у першій домашній грі після зимової перерви хотілося все перемогти.

Ми вивчали суперника, і вони за нами спостерігали. І знаю, що вже за нами дивляться «Карпати», з якими зіграємо у Кубку України. У порівнянні з грою проти «Миколаєва» ми внесли зміни. Футбол – це як шахи: перемагає той, хто зможе зробити вдалий хід. Перед кубковою грою з «Карпатами» в нас ще матч проти «Гірник-Спорта». Після того вже будемо думати  про «Карпати», – сказав Сергій Лавриненко на післяматчевій прес-конференції.

 

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні