Криворізьке срібло «Зірки» U-13

fc_zirkaЮні підопічні Олексія Ярюхіна посіли друге місце на турнірі в Кривому Розі, поступившись у фіналі лише в серії післяматчевих пенальті.

Юнацький турнір у Кривому Розі зібрав 8 команд. На груповому етапі учасники змагань були розбиті на два квартети. Наші хлопці мірялися силами з суперниками з Дніпра, Тернівки та Горішніх Плавнів.

У перший день кропивничани зіграли з дніпровським «Інтером». Перший тайм завершився нульовою нічиєю. А от по перерві «зіркові», завдяки дублю Георгія Шкуратова та влучному удару Івана Поршина, довели свою перевагу – 3:1. У іншому матчі нашої групи «Гірник-Спорт» був сильнішим за тернівський «Темп» – 2:1.

Якраз із футболістами з Тернівки зіграли «зіркові» в другому турі. І знову виграли з рахунком – 3:1. Цього разу наші хлопці виграли перший тайм мінімально -1:0. А вже в другому таймі довели справу до заслуженої перемоги у нас забивали Михайло Курінний, Денис Коваленко та Олександр Винокуров. А ось «інтерівці» розгромили суперників із Горішніх Плавнів – 3:0. В заключному турі хлопці Олексія Ярюхіна не зупинилася на досягнутому й камня на камені не залишили від захисту «Гірника- Спорт» – 5:0 (Георгій Шкуратов -2, Денис Коваленко, Іван Порошин, Євген Філоненко).

За регламентом змагань півфінали не проводилися. Тож, кропивничани вийшли до фіналу, де їх суперником став переможець іншої групи – одеський «Чорноморець». Матч проходив за рівної боротьби й команди обмінялися голами в першому таймі. У «Зірки» влучний удар на рахунку Олексія Спринчана. В другому таймі фіналісти не забивали. Отже, доля чемпіонства вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. В футбольній лотереї більше пощастило одеситам, а футболісти «Зірки» U-13 здобули срібні медалі. Окрім цього, найкращим воротарем турніру був визнаний саме наш голкіпер Іван Міхно. Зазначимо, що допомогу команді для участі в цих змаганнях надав Благодійний фонд Костянтина Волкова.

2019-03-28-0000

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні