Всеукраїнський фінал АФЛУ: «Земельник» не потрапив до вищої ліги

futzallСьогодні у Житомирі стартував Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України сезону 2018/2019.

Як вже повідомляв раніше портал “Спортивна Кіровоградщина” команди поділені на 5 груп по три команди. “Земельник потрапив до групи В, у якій суперниками є SKIDKA (Київ) та «Сервіс-Люкс» (Суми).  У першому турі “Земельник” у напруженій грі програв киянам з рахунком 2:3.

У другому турі групи В SKIDKA не відчула опору від сумської команди «Сервіс-Люкс» – 5:0. У матчі третього туру “Земельник” мав двічі відіграватися. У першому таймі відігралися завдяки рикошету відзначився Дмитро Барбанов. Після перерви знову пропустили і за пару хвилин до завершення матчу граючи з 5-им польовим гравцем зумів “Земельник” зрівняти рахунок – відзначився Олександр Слівченко – 2:2. З цим рахунком матч і завершився. Хоча “Земельник” продовжував ризикувати, намагаючись вирвати перемогу. Але нічия, яка за підсумками першого групового етапу коштувала путівки до вищої ліги.

То ж “Земельник” став найгіршою командою, яка посіла друге місце у своїй групі серед 5-ти команд. “Земельник” змішений продовжити свої виступи у першій лізі, в якій виступатиме 6 команд. Вони поділені на дві групи, з яких виходить по дві команди і формують півфінальні пари. Вони за кубковою системою визначають переможця і призерів першої ліги. А 9 кращих команд потрапили до вищої ліги, в якій поділені на три групи по три команди.

Команди першої ліги поділені на такі дві групи:

група I. «Арсенал» (Херсонська обл.), «Гепард» (Харків), «Надія» (Волинська обл.);
група J. «Сервіс-Люкс» (Суми), «Себн-Скриня» (Тернопіль), «Земельник» (Кропивницький).

Календар матчів першої ліги:

23 березня. «Динамо» (вул. Чуднівська, 113)
13:00.
 Арсенал – «Гепард»
14:00. «Сервіс-Люкс» – «Себн-Скриня»
15:00. «Надія» – Арсенал
16:00. «Земельник» – «Сервіс-Люкс»
17:00. «Гепард» – «Надія»
18:00. «Себн-Скриня» – «Земельник»

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні